Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Bad Religion - Christmas Songs

Bad Religion - Christmas Songs






     Μιας και μπήκε ο Δεκέμβριος και ξεκίνησε επισήμως η περίοδος των Χριστουγέννων είπα να μπω και γω στο κλίμα με το καινούριο δίσκο των Bad Religion, Christmas Songs, λίγο καθυστερημένα βέβαια μιας και το άλμπουμ έχει κυκλοφορήσει ήδη από τις 29 Οκτωβρίου (αλλά έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήμουν απ τους ανθρώπους που τους πιάνει η τρέλα των Χριστουγέννων απ τις αρχές Νοέμβρη.)
Κυκλοφόρησε από την Epitaph Records, συμπεριλαμβάνει 9 κομμάτια όλα κι όλα και η συνολική διάρκειά του δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά (19.09 για την ακρίβεια)
     Συγκεκριμένη αναφορά σε κάθε τραγούδι ξεχωριστά δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να γίνει μιας και λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε, αφού ουσιαστικά πρόκειται για έναν δίσκο με διασκευές γνωστών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών με εξαίρεση το τελευταίο "American Jesus" που είναι ένα απ τα πιο γνωστά τραγούδια της μπάντας σε remix Andy Wallace.

     
     Οι Βad Religion (πόσο ειρώνικο είναι μια μπάντα με όνομα Bad Religion να τραγουδούν κάλαντα για την γέννηση του Χριστού.) δεν κάνουν απλά διασκευή στα πολύ γνωστά αυτά τραγούδια δίνοντας τους ένα punk-rock  ύφος αλλά τα φέρνουν στα δικά τους μέτρα. Με λίγα λόγια αν εξαιρέσουμε το περιεχόμενο των στίχων, ο ήχος που φτάνει στα αυτιά μας είναι ξεκάθαρα Bad Religion με δυνατά drums, κιθαριστικά riff ακόμα και μίνι κιθαριστικά σόλο.



   

     Το tracklist είναι το εξής:

  1. Hark! The herald angels sing
  2. O come all ye faithfull
  3. O come, O come Emmanuel
  4. White Christmas
  5. Little drummer boy
  6. God rest ye merry gentlemen
  7. What child is this?
  8. Angels we have heard on high
  9. American Jesus ( Andy Wallace remix)

     Ένας ευχάριστος δίσκος για όσους έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια τραγούδια κάθε χρόνο ή για όσους θέλουν να μπουν στο πνεύμα των γιορτών με τον δικό τους τρόπο. Όμως το σημαντικότερο όλων είναι πως 20% από τα κέρδη των πωλήσεων του συγκεκριμένου άλμπουμ θα δοθούν  στον οργανισμό SNAP (Survivors Network of those Abused by Priests) . Κάντε λοιπόν την καλή σας πράξη για φέτος και τρέξτε να αγοράσετε το Christmas Songs, και εσείς θα το ευχαριστηθείτε και θα βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια. No excuses!! GO GET IT!!!

Καλές γιορτές everyone!!! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου